
راهنمای اولین سفر به خارج از کشور( توصیه های قبل از سفر):
سفر به خارج از كشور اگر چه براي آن دست از افرادي كه دائما در حال سفر کردن هستند به دلیل آشنایی به مسائل و مشکلات احتمالی پیش رو، ممكن است چندان سخت و دشوار نباشد اما افرادي كه براي اولین بار قصد سفر به خارج از کشور را دارند، ممكن است با سوالات زیادی رو به رو باشند و احتمالا با مسائل و موانع زیادی مواجه گردند.
بنابراین ما در این نوشتار از بخش دانستنی های سفر سامانه اجاره آپارتمان مبله در تهران، راهنمای اولین سفر به خارج از کشور را برای شما تهیه کرده ایم تا با مطالعه ی آن ها و كسب آگاهي و البته برنامه ريزي قبلي برای سفر خود، بتوانید تا حدودي این مسائل را برطرف نمایید.
توصیه های قبل از سفر به خارج از کشور برای اولین بار:
چنانچه اولین بار است که قصد سفر به خارج از کشور را دارید بهتر است ابتدا بهترین کشور برای اولین سفر خارجی را بشناسید و سپس نکات سفر به خارج را که در ذیل آمده است به دقت مد نظر قرار دهید:
1. توصیه های مربوط به پول و ارز:
- پیش از آن که سفر کنید، از نرخ ارز کشور مقصد خود اطلاع پیدا کنید چرا که برای تبدیل پول خود حتما به آن احتیاج پیدا خواهید داشت. به طور مثال در سفر به ترکیه باید بدانید که واحد پولی لیر به ارزش پول ما چقدر می شود.
- حتما از واحد پولی کشور مقصد اطلاع پیدا کنید و همان واحد پول را با خود به همراه داشته باشید چرا که معمولا فروشگاه ها یا مراکز تفریحی، گردشگری و … در هر کشور تنها واحد پول همان کشور را دریافت می کند. به طور مثال در سفر به روسیه اگر دلار را به جای روبل که واحد پولی آن کشور است، با خود به همراه داشته باشید، به دلیل عدم دریافت پول توسط فروشگاه ها و … مجبور به تبدیل یا چینج پول خود می شوید.
- اطلاعاتی در خصوص بانک هایی که در کشور های دیگر نیز شعبه دارند، کسب کنید تا بتوانید در کشور مقصد پول مورد نیاز خود را از بانک مورد نظر برداشت نمایید.
- پیشنهاد می کنیم برای تبدیل پول خود به بانک ها مراجعه کنید چرا که صرافی ها خصوصا آن هایی که در کنار جاذبه های گردشگری و یا فرودگاه ها هستند معمولا نرخ بیشتری دریافت می کنند حال آن که بانک ها نرخ اصلی را محاسبه می کنند.
- توجه کنید که برخی از کشور ها هزینه ای را برای ورود به کشور دریافت می کنند و این هزینه نیز بر روی بلیط هواپیما منظور نشده است. از آن جایی که این هزینه های ورودی کشور های مختلف با یکدیگر متفاوت استف بنابراین بهتر است پیش از سفر از مقدار این هزینه ها اطلاع پیدا کنید.
2. توصیه های مربوط به امنیت و سلامت:
- پاسپورت یکی از مدارک لازم برای سفر به خارج از کشور است بنابراین حتما از پاسپورت خود یک کپی تهیه کرده و به همراه خود داشته باشید تا در صورت مفقود شدن و یا دزدیده شدن آن را به همراه داشته باشید.
- همچنین یک کپی از پاسپورت خود تهیه کرده و در خانه ذخیره کنید و یا به فرد مورد اطمینانی بسپارید تا در صورت لزوم بتواند آن را برای شما ایمل کند. همچنین می توانید یک اسکن از پاسپورتتان را نیز در ایمیل خود ذخیره کنید و یا در موبایل خود به همراه ببرید.
- حتما پیش از سفر مطمئن شوید که کشور ایران در آن کشور سفارت یا کنسولگری دارد و آدرس و شماره تلفن این سفارت خانه ها را در کشور مقصد پیدا کرده و با خود به همراه داشته باشید.
- پیش از سفر به هر کشوری بهتر است بیمه مسافرتی تهیه کنید. برای این منظور می توانید به یک پزشک مراجعه نمایید.
- احیانا اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید و باید داروهای خاصی را مصرف کنید، داروهای خود را به تعداد روزهای سفر و حتی احیانا بیشتر از آن با خود به همراه ببرید. همچنین در صورتی که بمیاری خاصی دارید سوابق پزشکی خود را به همراه داشته باشید.
3. توصیه های مربوط به گردشگری:
- در راهنمای اولین سفر به خارج از کشور بهتر است بدانید که پیش از اقدام به سفر های خارجی، باید اطلاعاتی را راجع به کشور مقصد به دست آورده و در این خصوص مطالعه نمایید. به طور مثال می توانید اطلاعاتی همچون جاذبه های گردشگری، زبان، نوع خوراک و غذاها، آداب و رسوم، مذهب، قوانین، هتل ها، نژاد، وسعت، آب و هوا و … درباره کشور مقصد بدانید.
- بهتر است پیش از اقدام برای سفر، بلیط آن دست از جاذبه های گردشگری مختلف کشور مقصد را که به صورت اینترنتی قابل خریداری می باشند، خرید کنید تا در زمان خود در کشور مقصد صرفه جویی نمایید. همچنین این کار را می توانید در هتل کشور مقصد نیز انجام دهید.
- درخصوص رویدادهای کشور مقصد در زمان سفر خود اطلاع کسب کنید. به طور مثال کشور های مختلف در فصول مختلف سال فستیوال ها، جشنواره ها، جشن ها و یا دورهمی های خاصی دارند که اگر مصادف با زمان سفر شما باشد می توانید با حضور در آن ها، سفری خاطره انگیز را برای خود رقم بزنید.
4. توصیه های مربوط به بستن چمدان:
- بهتر است تا جای ممکن سبک سفر کنید. مطمئن باشید به محض حضور در کشور مقصد، آنقدر موضوعات جذاب و هیجان انگیز برای شما وجود دارد که ترجیح دهید به جای تعویض مکرر لباس هایتان از آن ها لذت ببرید.
- یک ساک دستی کوچک به غیر از چمدان با خود بردارید و وسایل لازم خود را در آن بگذارید چرا که از زمان تحویل چمدان تا تحویل دوباره ی آن ممکن است نیاز های زیادی همچون نیاز به دستمال، آب و … داشته باشید.
- اطلاعاتی درخصوص بار مجاز هواپیمایی که بلیط ان را تهیه کرده اید، کسب کنید و به کمک یک ترازو مطمئن شوید که بیشتر از بار مجاز در چمدان خود وسیله ندارید.
5. توصیه های مربوط به الکترونیک:
- هندزفری، هدفون، شارژر، گوشی، تبلت و یا دیگر وسایل الکترونیکی خود را فراموش نکنید.
- از آن جایی که ولتاژ برق کشور های مختلف با یکدیگر تفاوت دارد ( برای ایران 220 ولت است) بهتر است یک آداپتور برق با خود به همراه داشته باشید تا بتوانید برای وسایل الکترونیکی خود از ان استفاده نمایید.
- نصب برنامه ها یا اپلیکشن های موبایلی مربوط به سفر یکی از پیشنهادات جذاب در سفر است که می توانید در سفر از آن ها استفاده نمایید.